Draagtasjes zijn ideale promotiemiddelen

Papieren tasjes met logo bedrukt of toch liever plastic? Een draagtasje met jouw logo erop gedrukt straalt altijd professionaliteit uit.
Draagtasjes zijn daarnaast handig om beschikbaar te hebben op beurzen, evenementen of andere bijeenkomsten. Ook aan het milieu wordt gedacht, want draagtasjes zijn meerdere malen te gebruiken!

GEBRUIK GEEN WEGWERPTASJES MEER!

Wegwerptasjes worden vaak maar éénmaal gebruikt alvorens weggegooid te worden.
Geef je klanten daarom een degelijke tas welke meerdere malen te gebruiken is.
Deze tassen kunnen we leveren met jouw logo of tekst voor een professionele uitstraling.

RUGZAKKEN, SCHOUDERTASSEN OF KOELTASSEN BEDRUKT MET JOUW LOGO

Conferenties, beurzen of bijeenkomsten zijn vaak plekken waar een handige tas niet mag ontbreken.
Een schoudertas is ideaal voor losse papieren, flyers en boekjes. Ook rugtasjes kunnen hier geschikt voor zijn. Bekijk daarom het assortiment rugzakken en schoudertassen!
Blikjes fris of de lunch houd je natuurlijk mooi koel in één van de koeltassen verkrijgbaar bij Team Jos!
Een leuk cadeautje aan je relaties welke zeker gebruikt zal worden bij hogere temperaturen.

EXTRA DUURZAME TASSEN!

Bedrijven mogen sinds januari 2016 geen plastic tassen meer gratis weggeven. Een mooi alternatief hiervoor zijn de papieren tasjes van Team Jos! De plastic tassen waren vooral populair omdat deze licht en gemakkelijk mee te nemen zijn. Maar de papieren tasjes zijn dit ook! En daarnaast nog eens vele malen duurzamer en  milieuvriendelijker. 

Voor papieren tassen bedrukken ben je bij Team Jos aan het juiste adres! Bedrukte tassen met jouw bedrijfslogo of -naam zijn zeer geschikt voor vele verschillende doeleinden. Geef deze bijvoorbeeld aan klanten en -prospects, aan werknemers of gebruik ze zelfs als promotiemiddel en deel ze onder consumenten uit! Hierbij bevorder je ook nog eens jouw imago. Kies daarom voor duurzame tassen en bekijk ons aanbod van papieren tasjes!

Kies je liever een tas van textiel? In ons assortiment textiel draagtasjes vind je vele lichte en handige mee te nemen draagtasjes! Kies bijvoorbeeld voor een katoenen tas met jouw bedrijfslogo of een linnen tas met de bedrijfsnaam!